Трима британски министри обявиха, че Брекзит трябва да бъде отложен,

...
Трима британски министри обявиха, че Брекзит трябва да бъде отложен,
Коментари Харесай

Трима британски министри поискаха отлагане на Брекзит

Трима английски министри оповестиха, че Брекзит би трябвало да бъде отсрочен, в случай че Камарата на общините не утвърди съглашение за овакантяване на Европейски Съюз през идващите дни, оповестява RTE, представено от.

``
реклама

Министърът на труда и пенсиите Амбър Ръд, министърът на бизнеса, енергетиката и индустриалната тактика Грег Кларк и правосъдният министър Дейвид Гок обявиха, че е по-добре да изискат отсрочване на Брекзит, в сравнение с излизане от Европейски Съюз на 29 март без договорка.

Те направиха апела си в публикация за " Дейли мейл ".

Има възможност тримата министри да подценен премиера Тереза Мей и да застанат зад депутати, които желаят да се предотврати сюжет Брекзит без съглашение на решаващото гласоподаване през идната седмица.

Мей неведнъж повтори, че Англия ще напусне Европейски Съюз по проект на 29 март.

Тримата министри обаче декларират, че множеството депутати ще поддържат отсрочване на Брекзит.

В сряда се чака Камарата на общините да разиска корекция, която планува да се разреши на долната камара да отсрочи Брекзит, в случай че няма договорка доникъде на март.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР