Трима бивши танцьори съдят Lizzo, като твърдят, че са били

...
Трима бивши танцьори съдят Lizzo, като твърдят, че са били
Коментари Харесай

Съдят Lizzo за тормоз и враждебна работна среда

Трима някогашни танцьори съдят Lizzo, като настояват, че са били подложени на враждебна работна среда и тормоз, до момента в който са били членове на танцовия екип на носителката на " Грами ".


В жалбата, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис във вторник и получена от Си Ен Ен посредством юрист на ищците, като ответници по делото са посочени също нейната продуцентска компания Big Grrrl Big Touring, Inc. (BGBT) и лице, разказано като " капитан на танцовия състав ".

Сред изказванията, изложени в желае, една от трите ищци твърди, че е била насърчена от певицата да " се редуват да допират голите реализатори ", до момента в който са били в клуб в квартала на алените фенери в Амстердам по време на турнето през февруари.

Страхувайки се от възмездие, ищцата в последна сметка " се съгласява ", макар че неведнъж е изразявала нежеланието си да допира изпълнителите.

Друга ищца твърди, че ангажираността ѝ с ролята ѝ в танцовия екип е била сложена под въпрос от певицата, която изразила " фино прикрити " опасения по отношение на " наддаването на тегло " на ищцата, съгласно желае, вследствие на което ищцата се почувствала притисната да " изясни наддаването на тегло и да разкрие интимни персонални детайлности за живота си, с цел да резервира работата си ".

В жалбата се излагат и други изказвания, съгласно които хора, наети от Lizzo, са подложили ищците на расова и религиозна дискриминация, в това число изказване, че счетоводител от най-вече белия мениджърски екип на BGBT е дискриминирал чернокожите танцьори, като им се е скарал за хипотетично " недопустимо и неуважително " държание по време на турне. В желае се твърди, че този коментар на счетоводителя е бил " претрупан с " расова и дебелофобска омраза ".Лизцо е известна с приповдигнатите си послания и пропагандирането на позитивното отношение към тялото като неразделна част от работата ѝ./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР