Трима българи отпадаха снощи в турнира за Купата на Полша

...
Трима българи отпадаха снощи в турнира за Купата на Полша
Коментари Харесай

Трима българи аут от Купата на Полша

Трима българи отпадаха нощес в шампионата за Купата на Полша на осминафиналите. Това са Александър Колев (Сандечя), Спас Делев (Погон Шчечин) и Димитър Илиев (Подбежкидзе Белско Бяла).

Нападателят Александър Колев направи доста мощен мач за новака в Екстракласата Сандечя (Нови Сонч), като означи гол и принуди съперник да си вкара автогол. В последна сметка гостуването им на Гурник (Забже) приключи 2:2 в постоянното време, стигна се до продължения, където домакините ликуваха.

След нулево първо полувреме домакините вкараха голове в 64-ата и 75-ата минута и се виждаха спечелили, само че в 85-ата минута Александър Колев се разписа за 1:2, а в последната минута съдията отсъди дузпа за попречване на Джурич. Колев се нагърби, само че вратарят му я избави. Българинът притича да я довкара, само че играчът на Гурник - словашкото крило Ерик Грендел в опита си да спре Колев, си вкара автогол. Ангуло, който вкара за 2:0, се разписа и за 3:2 в 100-ата минута.

Битовия Битов от втора дивизия в профил с 5:4 при осъществяването на дузпи Погон (Шчечин) със Спас Делев като титуляр. Двата тима приключиха при 0:0 след 120 минути, а Спас Делев беше сменен в 58-ата минута. Погон завърши мача и с девет индивида, откакто двама техни футболисти бяха отстранени в 118-ата и в 120-ата минута.

Подбежкидзе (Белско Бяла) също от Втора лига отстъпи с 1:2 на Арка Гдиня вкъщи след продължения. Димитър Илиев се появи на терена в 75-ата минута на мястото на Подгорски, а гостите от Екстракласата стигнаха до триумфа в 110-та минута.

В другата среща от нощес Корона (Келце) в профил Висла Краков с 1:0 след продължения. Останалите четири мача от този стадий ще се играят през днешния ден./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР