Трима българи от дуловското село Правда, изнудвали азербайджанци с голи

...
Трима българи от дуловското село Правда, изнудвали азербайджанци с голи
Коментари Харесай

Трима българи изнудвали с порно снимки богаташи в Азербайджан

Трима българи от дуловското село Правда, изнудвали азербайджанци с голи фотоси, са последните оповестени за търсене в Интерпол с алена бюлетина.

Това са братята Гюрджан и Тезджан Ангелови, както и 33-годишната Севинч Ниязи. Гюрджан и Тезджан са и най-младите нашенци, които интернационалната полицейска организация търси по целия свят. Те са на 21 и на 23 година

Братя Ангелови и Севинч са разследвани от Държавната работа по сигурност в Азербайджан по сигнали за изнудване на техни жители с голи клипове. Повечето от жертвите са заможни хора или близки до политическия хайлайф.

Тримата си записали във фейсбук подправени профили. Свързвали се посредством видеочат с разнообразни хора от Азербайджан и започвали свалки. Провокирали ги да се събличат и снимали голите подиуми. След това се свързвали с тях или с техни близки по месинджър и уотсап. Показвали позорните фрагменти и желали големи суми, с цел да не ги популяризират. Посочвали и сметки в трети страни, които след това получавали посредством интернационална система за разплащания.

Общо 32-ма души са забъркани в незаконната скица съгласно следствието на службите в Азербайджан. Над 200 са потърпевшите от изнудването. Голяма част от паричния поток е проследен. Установени са и IP адресите на компютрите, от които е ставала връзката, оповестява 24 часа.

Разследването стига първо до двамата братя Гюрджан и Тезджан, а по-късно и до останалите. След молба до България са претърсени домовете на киберпрестъпниците, където са открити доста следи от дейностите им по изнудването на азербайджанци, в това число и файлове с клипчета в устройствата.

14 чужденци търси България за осъществени у нас закононарушения. Сред тях са тримата украинци, обвинени за стрелбата по Алексей Петров. Артьом Темпински, Максим Чорни и Йевен Балков съумяха да изоставен страната след атентата против някогашната барета през 2015 година Организаторът Роман Логвиненко е в пандиза с присъда от 10 година

Двамата терористи от летището в Сарафово също са в аления лист на България. Това са австралиецът Мелиад Фарах и канадецът Хасан ел Хадж Хасан. Те бяха наказани на пожизнен затвор през 2020 година от Специализирания углавен съд. Няколко турци също са търсени за породени от тях тежки произшествия с жертви или за наркотрафик. Двама сирийци също се търсят поради дрога.

Украинецът Юри Кубитович и руснакът Вартан Аваков се търсят поради убийства, осъществени преди повече от 15 година

Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо е единственият българин, който се търси от три страни. Едната е родината му България, която го пусна последна с алена бюлетина в Интерпол. Първа беше Румъния, където е разследван за трафик на 51 кг кокаин още през 2012 година Не съумяха да го арестуват, тъй като тогава го задържаха в интернационална интервенция по искане на Италия. Банев беше наказан задочно в Румъния, а по-късно и в Италия. Той обаче беше у нас, тъй като против него от 2007 година се точеше делото за пране на пари от наркотрафик. Брендо беше на независимост с подписка. Когато процесът завърши, кокаиновият крал не беше открит и България го пусна за търсене последна.

През септември м.г. Брендо беше задържан в Киев. Съдът го освободи, тъй като имал украински паспорт, който си извадил, до момента в който Румъния го търси, с цел да го вкара в пандиза. Съдбата му в този момент не е ясна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР