Трима българи - жена и двама мъже, а осъдени на

...
Трима българи - жена и двама мъже, а осъдени на
Коментари Харесай

Българи, включително жена, влизат за дълго в затвора заради сексуален трафик на хора на Острова

Трима българи - жена и двама мъже, а наказани на общо 24 години за трафик на хора за полова употреба във Англия, написа в. " 24 часа ".
Съгласно присъдите, 34-годиншата Елеонара Василева ще прекара 11 години в пандиза, 31-годиншният Илия Михайлов е наказан на 10 години, а 34-годишният Мариян Василев ще излежи 3 години.
Обвинението гласи, че тримата мамели българки да дойдат на Острова с неистини за хубава работа. Щом жертвите дойдели, следвал конфликт с действителността - проституция, под опасност от физическо принуждение за всяка жена, която не е съгласна.
Най-малко шест дами са били докарани във Англия по този метод, като всяка трябвало да заплати по 200 паунда за " услугата ". Елеонора отговаряла за вербуването на дамите, превозването им до Англия, наемането на парцели за тяхната работа и рекламирането на предлаганите сексуслуги. Илия и Мариян се грижели за заплашването, налагането на санкции и обезпечаването на кокаин, който проститутките трябвало да оферират на клиентите си. Половината от извоюваното от проститутките отивало за сводниците им. С останалите пари трябвало да им заплащат за стаите, в които ги държат, да си купуват презервативи и лубриканти отново от тях, и то по цени, до пет пъти по-високи от пазарните. Освен това им налагали и санкции, в случай че откажат услуга на клиент, или се появят в неуместно облекло.
За присъдите помогнали доста и свидетелски показания на потърпевши.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР