Трима българи - двама пристнали от Китай и един от

...
Трима българи - двама пристнали от Китай и един от
Коментари Харесай

Българите в Китай: Сънародниците ни търсят начин да напуснат страната

Трима българи - двама пристнали от Китай и един от Тайланд са под наблюдаване с превантивна цел, настояват здравните управляващи.

Очаква се и решение за блокираните в Ухан наши сънародници.
Разказ от първо лице за ковид: Наш съотечественик е под карантина в Китай Той е прекарал 4 дни в провинция Хубей, на 300 километра от град Ухан
Информацията, че след летищата ще бъдат затворени и пътищата и целият Ухан ще остане блокиран кара Стоян да напусне града още при започване на епидемията.

" Тръгнахме в 5 сутринта, а по автомагистралата още доста хора бяха чули тези клюки и беше много цялостно ", споделя той.

У нас обмисля да се прибере през Пекин, а не през Шанхай, където броят на болните пораства.

„ Мислех, че пресилват нещата, само че се оказа, че не е по този начин. Затваряха гари, лечебни заведения, те стопират да одобряват хора, тъй като няма места и не незаят какво да ги вършат сега. Властите осведомят, че съвсем са овладяли обстановката, само че по непотвърдена информация друго се приказва “, изяснява Стоян.

В Ухан блокирани към момента остават четирима наши сънародници.
Редица страни изтеглят жителите си от Китай Ваксина против рисковия ковид ще има най-рано след 3 месеца
За да се ограничи болестта, Китай разпорежда всички колета за град Ухан и директно преминаващите през града да бъдат дезинфекцирани.

А до момента в който сънародниците ни остават блокирани в Китай, пратките към страната се усилват. Изпращат дезинфекциозни средства, медицински аксесоари, всякакви очила, маски, дрехи за предотвратяване....

Според Антоанета Стойчева китайските колета са 90 на 100 от идващите. Основно артикули, поръчани онлайн. Самата тя не се стрхаува от пакетите.

Аз се стрхаувам повече от хората, с които контактувам, споделя тя.

Експертите удостоверяват, че вирусът не се предава по пощата.

Всички лечебни заведения са получили инструкции по какъв начин да реагират при положение на ковид.
Българи са под наблюдаване у нас поради епидемията в Китай По първични данни нямат ковид и положението им се усъвършенства
А здравните ни управляващи следят с извънредно внимание две българки, завърнали се от Тайланд и Китай. Информацията, която имам е, че тяхното положение е положително и се усъвършенства, съобщи министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев.

Ще бъдат инсталирани три нови термокамери - за терминал 1 на летище София и летищата във Варна и Бургас.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР