Трима американци са обвинени, че са агенти на ЦРУ зад

...
Трима американци са обвинени, че са агенти на ЦРУ зад
Коментари Харесай

Американци, обвинени, че са агенти на ЦРУ зад „неуспешен преврат“, молят за милост в натрапчиво видео

Трима американци са упрекнати, че са сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ зад несполучлив прелом в Демократична република Конго (ДРК).

Двама от групата бяха видени на фрагменти на земята да молят за благосклонност, откакто бяха арестувани от управляващите. Армията на ДРК съобщи, че е осуетила опит за прелом рано в неделя и е арестувала причинителите след офанзивите против президентския замък и резиденцията на непосредствен съдружник на президента на Конго, при които бяха убити трима души в столицата Киншаса.

В първо, локалните медии идентифицираха въоръжените мъже като конгоански бойци, само че по-късно оповестиха, че те са свързани със самозаточената опозиционна фигура Кристиан Маланга, който по-късно разгласява видеоклип със опасност към президента Феликс Чисекеди. Маланга беше погубен в президентския замък, откакто оказа опозиция при арест от пазачи, представителят на конгоанската войска Бриг. Ген. Силвен Екенге сподели. Синът на Маланга Марсел, авторитетен човек в обществените медии, беше измежду задържаните.

Прочетете още: Иран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР