Трилогията между Емрах и Теди Александрова е на път да

...
Трилогията между Емрах и Теди Александрова е на път да
Коментари Харесай

Емрах плати 15 бона на Теди Александрова, за да й запуши устата - поне засега

Трилогията сред Емрах и Теди Александрова е на път да завърши!



 В последните няколко дни някогашните гаджета се хванаха за гушите, изкараха си кирливите ризи. Стана ясно, че синът на Тони Стораро  счупил носа на някогашната си. Разбра се даже, че ходжа правил вълшебства, с цел да скапе любовта им.

 Е, сериалът затихна. Емрах платил част от сумата, която дължи на бившето си гадже. По думи на певицата Теди Александрова пари са повода да се стигна до целия скандал и двойката да стартира да се пплюе обществено.

 Емрах е превел 15 000 лева на някогашната си възлюбена. Той сподели платежно разпореждане от банката. Сумата е за писането на песни от нея за него. Теди твърди, че парите, които й се дължат са в пъти повече. Според нея би трябвало да получи 20 хиляди евро.



" Това е една дребна част от сумата, която дължите. Жалка и смешна история сте ", споделя по адрес на семейство Стораро Теди Александрова.

Емрах се присмя на изпълнителката, като я назова бедна, откакто за 10 години кариера няма даже кола, да не приказваме за друго имущество. Блондинката не му остана длъжна и незабавно му отговори. Оказва се, че неотдавна тя дава заем на Емрах в размер на 1000 лева, с цел да поправи колата си.  Певицата желае да получи своето от Емрах. Ако не го направи щяла да пусне същинска бомба против някогашния си. По думите й имала коз, на който нито Емрах, нито някой от фамилията можел да се опълчи, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР