Трикратният световен шампион по мотоциклетизъм (2010, 2012, 2015) в най-престижния

...
Трикратният световен шампион по мотоциклетизъм (2010, 2012, 2015) в най-престижния
Коментари Харесай

Шампион от Moto GP стана финалист в "Маскираният певец"

Трикратният международен първенец по мотоциклетизъм (2010, 2012, 2015) в най-престижния клас Moto GP - Хорхе Лоренсо, сервира огромна изненада с присъединяване си в испанската версия на тв шоуто " Маскираният артист ".

Той даже доближи до финала в облика на гарван, без да бъде разпознат, и приключи на четвърто място. През това време Лоренсо пя сполучливо много шлагери, измежду които и Walk of Life на " Дайър Стрейтс ".

След като най-накрая разкри лицето си, телевизионните фенове бяха слисани - това бе фамозният испански водач, който години наред се конкурира сполучливо с Валентино Роси, Кейси Стоунър, Дани Педроса и Марк Маркес.

33-годишният моторист, който има 47 победи в 203 надпревари в " кралския клас ", от близо година е без тим и беше за известно време тест водач на " Ямаха " (и то след помощ от Валентино Роси). В последните месеци Лоренсо е без работа, откакто и този контракт изтече, а и не получи оферта от на никое място за 2021 година Това обаче му даде опция за телевизионната изява, която му върна известността.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР