Трикратният световен шампион по карате киокушин, трикратен шампион на Япония

...
Трикратният световен шампион по карате киокушин, трикратен шампион на Япония
Коментари Харесай

Световни шампиони по киокушин карате подкрепят Славчо Атанасов за кмет

Трикратният международен първенец по карате киокушин, троент първенец на Япония и седемкратен Европейски първенец Александър Команов и неговият брат, международният вицешампион и два пъти европейски първенец Иван Команов, обявиха поддръжката си за претендента на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

„ Той ще бъде добър кмет на града ни, тъй като е порядъчен, пореден и не отстъпва от задачите си, а тези качества са доста значими за триумфа и в каратето “, споделят известните бойци от Пловдив.

Те изповядват мотото „ Няма шанс, единствено умения “ и дружно със спортните си триумфи, са се захванали с благородната задача да образоват и възпитават в правилата на киокушин карате и доста пловдивски деца.


„ На базата на опита, който сме натрупали от нашите занимания в Япония, Русия и други огромни центрове по карате, желаеме да внедрим в нашия спорт някои по-модерни и нови разбирания и методики на образование и тренировки, които към този момент дават положителни резултати по света “, разясняват братя Команови.

В тяхната карате академия децата към този момент са завоювали единствено в границите на една година 9 златни, 5 сребърни и 1 бронзов орден в другите категории и възрастови групи. „ Ние търсим триумфа освен на физическо равнище, работим и върху философията, душeвността и тактиката на багра, държим състезателите ни да са всестранно развити “.


Даваме нашето доверие и поддръжка на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив, тъй като той държи на думата си, извършва каквото е заречен, а със законодателната си активност като ръководител на парламентарната комисия за младежта и спорта направи доста за развиването на другите спортове, разясняват още първенците по киокушин от Пловдив.


Те споделиха с претендента за кмет на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация Славчо Атанасов, че за спортната база в града има още доста какво да се направи, в това число и за каратето киокушин. От своя страна Атанасов се ангажира като кмет да направи нужното за възстановяване въз основата и залите за тренировки на спортните клубове, за които да има и по-големи дотации, съобразени с финансовото положение на общината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР