Трикратният носител на Купата на УЕФА Интер пръв си осигури

...
Трикратният носител на Купата на УЕФА Интер пръв си осигури
Коментари Харесай

"Интер" е първият 1/2-финалист в Лига Европа

Трикратният притежател на Купата на УЕФА " Интер " пръв си обезпечи място на 1/2-финалите в тазгодишното извънредно издание на втория по значителност европейски клубен шампионат по футбол - Лига Европа. При откриването на самобитната Финална осмица в Германия италианският гранд надви над " Байер " (Леверкузен) с 2:1 на ст. " Меркур Шпил-Арена " в Дюселдорф.

" Нерадзурите " от Милано откриха резултата посредством Николо Барела още в 15-ата мин., а в 21-вата към този момент водеха с 2:0 след попадение на Ромелу Лукаку. Германският национал Кай Хаверц понижи в 25-ата, само че до края представителите на домакините по този начин и не съумяха повече да преодолеят противниковата отбрана.

Междувременно испанският арбитър Карлос дел Серо Гранде два пъти отсъди дузпа за италианския отбор и два пъти я анулира след интервенция на ВАР. Първият случай беше в 26-ата мин., когато в началото маркираната игра с ръка на Дейли Синкгравен се оказа игра с рамо. Вторият пристигна в добавеното време на дуела, когато се оказа, че преди нарушаването в наказателното поле на " Байер " е имало игра с ръка на нападател на " Интер ".

Другият 1/2-финал довечера сред " Манчестър Юнайтед " и " Копенхаген " приключи 0:0 и сега се играят продължения на ст. " Райн Енерги " в Кьолн. При вероятно ново тъждество след 120 мин. вторият полуфиналист ще бъде излъчен след осъществяване на 11-метрови удари.

 

1/4-ФИНАЛИ (10-11 август)

(2) " Манчестър Юнайтед " - " Копенхаген "

(3) " Интер " - " Байер " (Леверкузен) 2:1

(1) " Шахтьор " (Донецк) - " Базел "

(4) " Уулвърхемптън " - " Севиля "

 

1/2-ФИНАЛИ (16-17 август)

(Б) " Интер " - Победител 1

(А) Победител 4 - Победител 2

 

ФИНАЛ (21 август)

Победител А - Победител Б

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР