Трикратната шампионка на България с Марица (Пловдив) Милена Димова показа,

...
Трикратната шампионка на България с Марица (Пловдив) Милена Димова показа,
Коментари Харесай

Добро сърце: Милена Димова с благотворителна акция за деца и майки в риск

Трикратната шампионка на България с Марица (Пловдив) Милена Димова сподели, че има извънредно положително сърце, и собственоръчно стартира огромна благотворителна акция в помощ на деца и майки в риск.

Извънредното състояние сложи доста хора в сложна обстановка, само че даде и в допълнение свободно време на други. И по този начин Милена, която поради изолацията прекарва множеството си време у дома, реши, че може да направи нещо хубаво за тези, които имат потребност от поддръжка, и се спря на децата, които употребяват обществени услуги в КСУДС – Пловдив. Като употребява профила си във Фейсбук, волейболистката афишира, че събира хранителни артикули, облекла, обувки и други движимости за деца в риск, и по този начин дава старт на благородното си начинание. Идеята и намира известност и съидейници из цялата страна и даже в Испания.

Така дарения към този момент получиха децата от ЦНСТ Детска къща и ЦНСТ Майка Тереза, както и бебетата и майките от Звено Майка и бебе, а полученото задоволство стимулира Милена да продължи своята самодейност и отсега нататък.

 Милена Димова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР