Трикратната олимпийска шампионка от Сочи 2014 Даря Домрачова от Беларус

...
Трикратната олимпийска шампионка от Сочи 2014 Даря Домрачова от Беларус
Коментари Харесай

Даря Домрачова постигна 30-а победа в кариерата си за Световната купа

Трикратната олимпийска шампионка от Сочи 2014 Даря Домрачова от Беларус завоюва всеобщия старт на 12.5 километра от Световната купа по биатлон в италианския зимен център Антхолц-Антерселва. Това беше последно съревнование от Семеен кодекс преди зимните олимпийски игри в Пьончан, които започват на 9 февруари.

31-годишната Домрачова преодоля трасето за 40:23.9 минути и пропусна единствено една цел в четирите си стрелби. Така тя записа втора победа за сезона и 30-а в кариерата си за Световната купа. Тя поведе в класирането след последната пукотевица.

Двукратната олимпийска шампионка Анастасия Кузмина (Словакия) остана втора с три неточности и закъснение от 11.9 секунди.

Трета финишира Кайса Мекерейнен (Финландия) на 16.2 секунди с четири пропуснати цели.
Италианката Доротея Вирер водеше преди последната пукотевица, само че в нея направи два пропуща и в последна сметка приключи седма на 29.4 секунди зад победителката.

Носителката на Световната купа за предишния сезон Лаура Далмайер (Германия) финишира пета с две неточности и пасив от 23.9 секунди.

В генералното класиране за Световната купа след 15 старта води Кайса Мекерейнен с 592 точки, следвана от Анастасия Кузмина (Словакия) с 577 точки, Доротея Вирер с 525 точки, Лаура Далмайер с 490 точки и други.

A post shared by IBU Biathlonworld (@ibu_biathlonworld) on Jan 21, 2018 at 1:38am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР