Трикратната европейска шампионка по борба – Биляна Дудова, е направила

...
Трикратната европейска шампионка по борба – Биляна Дудова, е направила
Коментари Харесай

Шампионката ни по борба Биляна Дудова е направила опит за самоубийство

Трикратната европейска шампионка по битка – Биляна Дудова, е направила опит за самоубийство, оповестява в. „ Телеграф “, базирайки се на информация от Министерство на вътрешните работи и УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “.

Във вторник (21 май) вечерта тя е била открита с прерязани вени в жилището ѝ в хотел в столичния квартал „ Дианабад “, което дели с друга своя съотборничка в националния тим – Сезан Белберова.

Именно тя е подала сигнала на телефон 112.

Дудова е настанена в болница и сега няма заплаха за живота.

Съотборниците на Дудова и нейният треньор Петър Касабов декларират, че не са усетили тя да е била депресирана и не им е споделяла да има проблеми.

Наскоро тя претърпя персонална покруса, откакто майка ѝ умря, само че съумя още веднъж да се върне на тепиха и да реализира значими победи.

Дудова е европейска шампионка в 3 разнообразни категории на 3 следващи европейски шампионати. През 2017 година тя завоюва злато в Нови Сад, Сърбия в кат. до 55 кг, през 2018 година в Каспийск, Русия до 57 кг, а преди месец в Букурещ, Румъния в категория до 59 кг.

„ ДОБРЕ СЪМ, ВЕЧЕ съдебна експертиза ВЪЗСТАНОВЯВАМ ВКЪЩИ”, ЗАЯВИ БИЛЯНА ДУДОВА ПРЕД САЙТА НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Пожарна охрана БОРБА.

Биляна не разкрива съответната причина за инцицента, а единствено добавя, че е персонална и отхвърля да разяснява детайлности. Често шампионката претърпява проблемите си вътрешно, без да споделя с околните си.

Травмата е лека. Възстановяването ѝ обаче ще продължи към месец. Дудова ще пропусне държавния шампионат другата седмица във Враца (29-30 май).

От Българската федерация по битка към този момент са заели психолог да работи с шампионката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР