Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е опитала да

...
Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е опитала да
Коментари Харесай

Шампионката по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие

Трикратната европейска шампионка по битка Биляна Дудова е пробвала да се самоубие.
21-годишната спортистка е била открита във вторник вечерта с прерязани вени от съотборничката ѝ Сезан Белберова в стаята им в столичен хотел, написа вестник " Телеграф ".
Незабавно на мястото е пристигнала кола за спешна помощ от Спешна помощ и полиция. Дудова е откарана в болница " Св. Иван Рилски ". Шампионката е без заплаха за живота.
Новината са удостоверили от Министерство на вътрешните работи и лечебното заведение. Треньорът на Дудова - Петър Касабов, показа, че за последно я видял в неделя, написа на уеб страницата си Bulgaria ON AIR.
Разследват се вероятните версии, поради които Биляна е протегнала ръка към живота си.
Около 20,30 ч. във вторник вечерта на тел. 112 бил получен сигнал от Сезан Белберова, че е разкрила приятелката и съотборничката си Биляна Дудова обляна в кръв. Двете девойки живеели в стая чартърен в хотел " Диана " в столичния квартал " Дианабад ". Като се прибрала, Сезан видяла и оцапан с кръв кухненски нож, с който шампионката е рязала вените си.
Въпреки тежката обстановка лекарите я избавили. Официално от болничното заведение не пожелаха да създадат коментар, защото обстановката е доста деликатна и става въпрос за персона, популяризирала България.
Разследват се вероятните версии, поради които златната Биляна е протегнала ръка към живота си. Тя била постоянно усмихната, положителна и не е показвала, че е в меланхолия. Неофициално една от версиите на проверяващите е, че може да става въпрос за персонален претекст или за нещо, обвързвано със спортната й кариера.
По думите на нейни другари и съотборници преди време Дудова изгубила майка си, което претърпяла извънредно тежко. Въпреки това излизала на тепиха, където печели редица влиятелни трофеи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР