Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е изписана в

...
Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е изписана в
Коментари Харесай

Шампионката ни по борба Биляна Дудова вече е изписана

Трикратната европейска шампионка по битка Биляна Дудова е изписана в чудесно здраве от столичната болница " Св. Иван Рилски ". Спортистката бе призната в лечебното заведение преди дни с порезна рана на ръката. Пациентката е извадила шанс, защото не са били наранени нито мускулатурата на ръката, нито главните кръвоносни съдове, изясни доцент Анатолий Филипов, който завежда Клиниката по обща и ендоскопска хирургия в болничното заведение.

" На 21 май към 21:00 ч. беше докарана пациентка на 21 години с порезна рана в лявата предмишница, без да има засягане на съдово-нервен вързоп и засягане на магистрални кръвоносни съдове.Раната беше със отминалост най-малко 15 часа, обработена хирургично и превързана. Пациентката понастоящем е изписана без заплаха за живота и в положително здравословно положение ", изясни доцент Анатолий Филипов.

" Не е наранена инервацията, мускулатурата и двигателната интензивност на лявата ръка и ще може да продължи да спортува ", добави той.

С оглед на мястото където е пострадването, пациентката е извадила шанс. Чувства се съвършено и в положително положение, показаха от болничното заведение.

" Имахме желание да извикаме психолог, само че Федерацията по битка избра да работи с техен психолог ", уточни още доцент Анатоли Филипов. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР