Трик, с който драскотините по мебелите изчезват за нула време Почистването

...
Трик, с който драскотините по мебелите изчезват за нула време
Почистването
Коментари Харесай

Полезно и лесно: Трик, с който драскотините по мебелите изчезват на момента

Трик, с който драскотините по мебелите изчезват за нула време
Почистването на дома ще бъде по-лесно, в случай че употребявате някои трикове. Един от тях е способ, фиктивен от брат ми. Той измисли по какъв начин да отстрани драскотините по мебелите. Споделям този трик с вас.
Вкусно и практично
Днес доста домакини се пробват да намерят опция на химикалите за разчистване и избират естествени, екологично чисти артикули.

Брат ми ми сподели по какъв начин мога да употребявам подобен здравословен артикул като ореха. Освен прелестния усет и множеството изгоди за тялото, неговите свойства оказват помощ за прикриване на дълбоките драскотини.
Забавно и елементарно
Ако в миналото сте белили кората на орех, тогава би трябвало да помните какво се е случило с кожата на ръцете ви. Тя придобива кафяв нюанс. Със сигурност не подобен е бил проектът ви. Но за какво да не употребявате тази техника за мебелите.

Заради наличието на йод, орехът оцветява дървените мебели, запълвайки пукнатините. Как да употребявате този трик?
Не очаквайте, че това ще бъде дълъг текст малко по малко по какъв начин да употребявате ореха. Просто вземете един орех и с него изтъркайте мебелите, които преди този момент сте почистили от прахта. И вижте сами какъв брой ефикасен е този трик.
Други препоръки за разчистване
Можете да извършите следното:

Цветният молив по стените се почиства с парче черен самун.
Фугите на плочките се почистват с оцет.
Кората на банана сполучливо почиства сребро.
Дървените мебели се почистват идеално с бирата, която ви е останала.
Почистете кафемелачката от миризми като смелите ориз в нея.
Пукнатините в порцелана ще бъдат прикрити с топло мляко.

Листата от босилек прогонват насекомите.
Петната от домати ще отстраните с лимонен сок.
Ще съумеете да отстраните дъвката с фъстъчено масло.
Етеричните масла имат антисептични съставки. Това ги прави съвършени освен за разтривки, а и ги трансформира в положителни дезинфектанти. Бутилка с разпръсквач се цялостни с вода, прибавят се няколко капки етерично масло по желание и се разклаща добре. С полученото се напръсква в дома.

Дори видимо нездравословни за човек артикули могат да са положителни за разчистване. Като амонякът. В съсредоточена си форма той е нездравословен за кожата и очите, само че не и за околната среда. Амонякът е извънредно ефикасен при разчистване на стъкла и огледала. Ползва се, като се смеси с вода в бутилка с разпръсквач.
За разчистване на плотове и умивалници, както и чугунени тигани, природата ни е дала едрата морска сол. Смесена с малко лимон, тя се слага върху мека гъба, повърхностите се потъркват, изчаква се малко да престои, след което се изплаква.
Инфо: букварче

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР