Тригодишно момиченце копира изцяло майка си. Тя заснела видео и

...
Тригодишно момиченце копира изцяло майка си. Тя заснела видео и
Коментари Харесай

Майка публикува в интернет ВИДЕО с дъщеричката си и хиляди бяха възмутени! Знаете ли какво прави това момиченце?

Тригодишно момиченце копира напълно майка си. Тя снимала видео и го пуснала в Инстаграм. Когато го видели останалите родители, били ужасно възмутени и почнали да я подлагат на критика.

Малката Лириана обичала гримовете – също като мама. Наподобявала до съвършенство всички трикове със сенките за очи и червилото, които забелязвала. Майка й сметнала, че това е доста сладко и изобщо не предполагала за вълната от гневни мнения, които ще отприщи.



Видеото станало извънредно известни, даже няколко международно известни компании за козметика го споделили на страниците си. Така @MyMakeupCover било забелязано над 500 хиляди пъти.

Един от потребителите, който бил засегнат, написал: „ Дъщеря ви в никакъв случай няма да си мисли, че може да е красива такава, каквато е – без грим. Ужасно образование!”
Други упреквали майката, че се пробва да завоюва пари на гърба на дребната си дъщеричка. „ Та вие сте й откраднали детството, това е недопустимо”, ядосва се майка на друго момиченце.

Майката въпреки всичко пробвала да се отбрани: „ Нищо не съм я карала. Тя просто седи и копира това, което вижда – от началото до края, аз единствено седях настрана и снимах.”



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР