Тригодишният син на канадския премиер Джъстин Трюдо Адриан привлече вниманието

...
Тригодишният син на канадския премиер Джъстин Трюдо Адриан привлече вниманието
Коментари Харесай

Мислите, че таткото е хубав? Вижте тогава сина! Момченцето на Трудо се превърна в сензация

Тригодишният наследник на канадския министър председател Джъстин Трюдо Адриан притегли вниманието на публицистите и ненадейно се трансформира в медийна звезда на срещата на върха на Г-20 в Хамбург.

Момченцето се появи с майка си Софи Грегоар по време на разходката с корабче в пристанището на северния немски град, проведена за " половинките " на водачите на страните от Голямата двадесеторка, до момента в който те дискутират международните проблеми.
 Джъстин Трюдо
Снимка: Reuters
Малкият Адриан се нацупил, когато групата, ръководена от брачна половинка на немската канцлерка Ангела Меркел, Йоахим Зауер, тръгнала да слиза от плавателния съд при разходката по река Елба.
 Джъстин Трюдо
Снимка: Reuters
В менюто на ресторанта, в който обядвали, имало рибни пръчици от тресчица, каквито децата на неговата възраст нормално доста обичат.
 Джъстин Трюдо
Снимка: Reuters
Адриан плени локалните хора още при идването си на хамбургското летище през вчерашния ден, до момента в който го носеха усмихнат надолу по стълбата на самолета и когато разглеждаше букета от бели рози и червени гербери, поднесен на майка му.
 Джъстин Трюдо
Снимка: Reuters
Появата му на политическо събитие на такова ниво накара някои анализатори да се питат дали не се основава канадска династия - бащата на Джъстин Трюдо, Пиер Трюдо, е бил два пъти министър-председател на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР