Тригодишният Христиан (или както всички го наричат - Ици) има

...
Тригодишният Христиан (или както всички го наричат - Ици) има
Коментари Харесай

Спешно! Помогнете на тригодишния Ици да живее!

Тригодишният Христиан (или както всички го назовават - Ици) има незабавна потребност от финансова поддръжка!
На 22 декември 2018 година Ици е диагностициран с израстък в мозъка, а в резултат на това и с хидроцефалия.
След изработен ЯМР е опериран по неотложност. Поставен му е шънт, който да освободи налягането от течността, събираща се в мозъка му. След консултация с неврохирурзи от България и чужбина, се открива, че туморът няма по какъв начин да бъде отстранен. Остава опцията да се следи дали пораства с времето. Преди месец Ици още веднъж получава болки и неговото семейство се сблъсква с ужаса да преживеят още една интервенция. За благополучие, всичко минава наред и детето е добре. Туморът обаче е там. Има го и е реалност - може да остане по този начин, само че може и да порасне. И тук изникват въпросите на всяка майка: ами в случай че?
След консултация с професор по неврохирургия в Турция, в тунела се появява лъч светлина.
Офертата от болничното заведение е на стойност 5800 евро и включва мозъчна биопсия за установяването на типа на тумора, предоперативни проучвания, нов ядреномагнитен резонанс, престой в болничното заведение и наблюдаване.
След излизане на резултата от биопсията, ще бъде решено какво да бъде последващото лекуване.
Сумата е непостижима за фамилията на детето. Майката на Христиан не работи и се е отдала напълно на грижите на слънчевото момче. Бащата работи във компания за обработка на земеделска земя. Бюджетът им е извънредно непълен, с цел да съумеят да съберат средствата.
Вярвам, че можете да помогнете на едно дете да има шанса да се развива с връстниците си - да тича, играе и да прави бели. Вярвам, че можете да дадете глътката пресен въздух и успокоение на обезпокоените родители.
Вярвам, че дружно ще спасим Ици!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР