Триетажен палат в софийския квартал „Павлово” пусна за продажба частният

...
Триетажен палат в софийския квартал „Павлово” пусна за продажба частният
Коментари Харесай

ЧСИ продава палат на софийска бизнесдама за близо 1,2 милиона лева

Триетажен дворец в софийския квартал „ Павлово” пусна за продажба частният арбитър реализатор Милен Бъзински. Имотът от 651 кв.м. е разгласен за едномесечен оглед от 12 ноември 2019 година, излиза наяве от инспекция на TrafficNews в обществения указател на Камарата на ЧСИ.

Триетажната многофамилна жилищна постройка на ул. „ Симеон Радев” 53 е със застроена повърхност от 182 кв. м., а началната цена, от която ще стартира наддаването, е 1 170 000 лв..

Апартаментът на първи и втори етаж е мезонет, състоящ се от дневна, кухня, хигиеничен възел и гардеробно помещение плюс пет спални, четири санитарни възела, мокро помещение, кулоар и лоджия. Нагоре има още два жилището.

Имотът, който е ипотекиран против 600 000 евро, е благосъстоятелност на Гена Михайлова Събева и нейната компания Г.И.Д.-7 ЕООД. Тъй като се води и на юридическо лице, а сдружението не се е възползвало от опцията да съобщи дали договорката да бъде облагаема или не по Закона за Данък добавена стойност, то в цената не е включен налог добавена стойност, излиза наяве от документите, оповестени в регистъра.

Гена Събева е началник на Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Занимава се и с произвеждане и търговия с матраци. Г.И.Д.-7 ЕООД пък е записано за търговия.

Ако се яви покупател, той ще бъде разгласен на 13 декември в постройката на Софийския областен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР