Тридесет и три дни продължават протестите с настояване за оставка

...
Тридесет и три дни продължават протестите с настояване за оставка
Коментари Харесай

Масова оперативка за Гешев пред Съдебната палата

Тридесет и три дни не престават митингите с гледище за оставка на държавното управление и на основния прокурор.  Вече повече от месец настояванията им остават без смяна - оставки на кабинета и на обвинител №1, отдалечено и машинно гласоподаване и свикваане на Велико национално заседание за промени в Конституцията.

Младежката организация на партия " Да, България " провежда " Масова оперативка " пред постройката на Съдебната палата във връзка завръщането на основния прокурор от летен отпуск. Те упорстват прокуратурата да разследва въпросите около изтеклите записи на Бойко Борисов, снимките на премиера във Вила " Секвоя ", казусът Топлоелектрическа централа “Варна “, случващото се на плаж " Росенец " и случаят “Осемте джуджета ”.

От през днешния ден блокадите в столицата към този момент са две  -  на пл. " Орлов мост " и в региона на Министерския съвет.  В първия ден от новата седмица протестиращите освободиха придвижването в региона на Ректората на Софийския университет в символ на благосклонност. Припомняме, че в петък малко преди изгрев полицията разчисти палатките и протестиращите от трите кръстовища в София, както и лагерите във Варна, в Пловдив и в подстъпа към Автомагистрала " Тракия " край Стара Загора. Това усили негодуванието и още същата вечер протестните палатки още веднъж окупираха основните кръстовища в столицата. 

Тази вечер в 19.00 часа недоволни от работата на кабинета и на основния прокурор ще се съберат в така наречен " Триъгълник на властта, с цел да изискат техните оставки.  Организаторите от " Отровното трио " приканиха участниците в демонстрациите довечера да донесат със себе си по една книга , тъй като по думите им това ги дели от тези, против които стачкуват.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР