Тридесет и девет трупа, включително един на тийнейджър, са намерени

...
Тридесет и девет трупа, включително един на тийнейджър, са намерени
Коментари Харесай

Откриха 39 трупа в ремарке в Англия, камионът е дошъл от България

Тридесет и девет натрупа, в това число един на младеж, са открити в ремарке на товарен камион пристигнал най-вероятно от България в промишлен парк в Есекс, югоизточна Англия. Шофьорът на камиона, 25-годишен мъж от Северна Ирландия е задържан по съмнение в ликвидиране.
Предполага се, че транспортното средство е пристигнало от България и е влезнало в Обединеното кралство в Холихед в Уелс предходната събота, съобщи през днешния ден “Скай нюз”.

Полиция и коли за спешна помощ са били извикани на място след откриването на мъртвите тела в “Уотърглейд индъстриъл парк” в Грейс в 3:40 часа българско време тази заран. Всичките 39 души са оповестени за мъртви на мястото, където са открити. Полицията е отделила мястото на престъплението и достъпът към и от индустриалния парк е неразрешен.

Шефът на полицията в Есекс Андрю Маринър декларира пред малкия екран: “Това е драматичен случай, в който огромен брой хора са изгубили живота си. Продължаваме следствията си, с цел да установим какво е станало. В развой на идентифициране на жертвите сме,но чакам, че това може да бъде дълъг развой. Смятаме, че камионът е от България и е влезнал в страната в Холихед, в събота, 19 октомври и ние работим тясно с сътрудниците, с цел да проверяваме. Във връзка с случая арестувахме водача на камиона, който остава в полицейския арест, до момента в който нашите изследвания продължават”.

От пресцентъра на Министерството на външните работи на България оповестиха, че все още не разполагат с информация по отношение на изявления в английски медии за открити мъртви 39 души в камион, за който се твърди, че е пристигнал от България във Англия. Посолството ни Лондон е в контакт с локалните управляващи и ревизира случая, дъопълват от Министерство на външните работи.

LIVE: Aerial view of Waterglade Industrial Park in Grays, Essex after 39 bodies discovered in a truck. https://t.co/D6nJPl02dI
— RT UK (@RTUKnews) 23 октомври 2019 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР