tribune.bgОт 28-ми септември тази година австралиецът Джок Полфрийман има фейсбук

...
tribune.bgОт 28-ми септември тази година австралиецът Джок Полфрийман има фейсбук
Коментари Харесай

Джок Полфрийман зове за бунт срещу правителството и прокуратурата от Фейсбук

tribune.bg

От 28-ми септември тази година австралиецът Джок Полфрийман има фейсбук страница, която буди основателни въпроси. Кой и за какво приказва от името на човек, който вместо да лежи в пандиза за убийството на един български юноша, зове за протест против българското държавно управление и прокуратура?

След къса инспекция екипа на Tribune.bg откри отговори на тези въпроси. 

Един от постовете на британски език от деня на основаването на страницата показва “личната ” признателност на Полфрийман към неговите български поддръжници.  Странното обаче е, че още  в своя първи пост “Джок ” популяризира митинга против Гешев, който назовава “най-големият митинг в последните две години ”.

Разбира се, “Джок ” незабавно стартира да споделя на чист български език всички материали в своя отбрана – основно с линкове от медиите на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев.  Всеки негов пост е написан с такава граматическа точност и класификация на абзаци и фрази, че всеки българин би му завидял. Facebook изявленията на австралиеца наложително включват фрази като “контролираните медии се пробват да отвлекат вниманието на българите от същинските проблеми в Главната прокуратура и задаващия се Гешев ”.

Явно в пандиза “Джок ” е придобил умения и по фотошоп, тъй като той напълно професионално основава колажи с физиономиите на основния прокурор, премиера и единствения претендент за нов основен прокурор (на един от тях Сотир Цацаров е изобразен като Дарт Вейдър в “Междузвездни войни ”). Австралиецът ловко основава и видеа в своя отбрана – също на чист български език.

 
 Facebook Facebook
Иначе почтеният “Джок ” е качил и фотография на полуголи “нео-нацисти ” като основава усещането, че точно той е този, който пази българските деца, борейки се с тях (това не е ли самопризнание за податливост към физическа агресия).

 
 Facebook Facebook
В един от постовете му на британски език, включващ  фрази за нарушение на човешките права и корупция в България, приключва с репликата “И Бойко споделя, че сме подготвени за Шенген? ”  (?!)

 
 Facebook Facebook
Текст върху трогателна фотография, която съгласно “Джок ” е от неговия български дом – Самоков, гласи, че не всички в България са “корумпирани като ПРОКУРОРИТЕ ”.

Разбира се, “Джок ” споделя събитие на  “Правосъдие за всеки ” за митинг против Иван Гешев. Следва клип на Мишо Шамара, в който един от отявлените врагове на българското държавното управление, споделя, че в действителност австралиецът, умъртвил българина Андрей Монов, не е знаел кой е бащата на убития – по тази причина и бил осъден (?!)

Познанията на “Джок ” за българската граматика са на такова равнище, че той следи ТВ АЛФА и БТВ и разгласява постове, отдадени на правила за правопис и правоговор.

 
 Facebook Facebook
 

 

Негови съществени врагове, с изключение на Прокуратурата, държавното управление и медиите в България, са и Вътрешна македонска революционна организация. Също по този начин не харесва “Говедата ”, които го помислили за почитател на ЦСКА в нощта, в която е умъртвил българина Андрей Монов.

 
 Facebook Facebook
 

 

Един от най-пресните постове на “Джок ” е...ретро чалга клип. Австралиецът си е постнал песента на Лия “Митничарю ” с апел “Пусни ме през теб да мина, да се върна от чужбина. ” (?!)

 
 Facebook Facebook
 

 

И все пак-кой седи зад страницата на този задграничен жител, наказан за гибелта на едно младо българско момче. Защо студентът Андрей Монов, който принудително загуби живота си едвам на 20 години,  е трансфорат във зложелател от избран кръг хора, медии и организации, които са подготвени да предадат родината и съгражданите си в името на непознати ползи и финансиране.

Защо не замълчите и не сведете глава пред околните на Андрей? Поне за минута.

 
 
 

 

Само броени дни откакто килърът Джок Полфрийман беше освободен предварително от Калин Калпакчиев всички профили, които през днешния ден всеобщо споделят бунтарските апели на “Джок ”, сменят линията – и от реторика анти-Гешев те стартират да редят оди в отбрана на австралиеца-българоубиец. Явно заданието на поръчката е смененo. 

 
 
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР