Три знакови лица от ъндърграунда са задържани днес в София.

...
Три знакови лица от ъндърграунда са задържани днес в София.
Коментари Харесай

Спецакция в София: Закопчаха трима от най-страховитите бандити в страната!

Три знакови лица от ъндърграунда са арестувани през днешния ден в София. До това се стигна поради кражба на доста златни украшения от магазин, съобщи БЛИЦ.

Арестувани са Ники Понти, Каската и Пепи Тапата . Те се оказали с белезници при акция на Столична дирекция на вътрешните работи.

В колите им са открити специфични заглушители за радио честотите на алармените системи. Именно по този начин обрали и златарското ателие.

Ники Понти е измежду топ крадците на София. Миналата година той и Каската бяха хванати по време на кражба, при която с въже се с пуснали от горен етаж до жилището, който желали да оберат.

Когато видял, че ще бъдат арестувани, Понти даже се съблякъл и си лежащ в спалнята, с цел да имитира, че живее там . Въпреки това бил оголен.

Другите двама - с изключение на Каската , в кражбата помагаш и Фитнеса , също били хванати на място. Те пробвали да отмъкнат 10 000 лв..

Преди години пък Понти бе задържан по тази причина, че е отмъкнал екипа от САЩ'94 на Петър Хубчев. По това време той бе народен селекционер.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР