Три законно притежавани пистолета са иззети от дома на задържания

...
Три законно притежавани пистолета са иззети от дома на задържания
Коментари Харесай

Готов за война! Три законни пистолета иззеха от дома на Христо Шопов

Три законно притежавани револвера са конфискувани от вкъщи на арестувания за закани и закани актьор Христо Шопов, потвърдиха публично от Министерство на вътрешните работи.  

" В Седмо районно управление (на МВР) е арестуван 60-годишен мъж, отправил закани и закани към своя съседка. Сигналът за междусъседски скандал бил получен минути след 00.30 часа през днешния ден. Към адреса неотложно били ориентирани екипи на полицията, които задържали на място мъжа.

По първични данни  жената била застрашена от своя комшия с револвер, блъснал я и отправил закани към нея.

Пострадалата е превозена в болнично заведение за оказване на здравна помощ, ориентирана е за домашно лекуване с травма на лицето.

От дома на арестувания са конфискувани три законно притежавани револвера. Работа по документиране на случая продължава. Предстои отчет в прокуратурата ", написа в формалното известие от Министерство на вътрешните работи.

Както по-рано " Фокус " ви заяви, след близо час за предоставяне на свидетелски показания в столичното 07 РПУ дамата, която твърди, че е заплашвана с револвер от артиста Христо Шопов, напусна територията на Районното ръководство и Групово дело " Национална полиция ". 

Малко след 13:40 ч. Патриша Тийвс се насочи към фамилния автомобил в компанията на брачна половинка си.  

" Съжалявам. Не ни е разрешено да разясняваме. За първи път разговарях с него през вчерашния ден ", съобщи час по-рано тя пред кореспондент на медията ни.

И към този час известният български артист Христо Шопов остава в ареста на 7 РПУ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР