Три варианта за организацията около Гергьовден е подготвило правителството, като

...
Три варианта за организацията около Гергьовден е подготвило правителството, като
Коментари Харесай

Властта – с три варианта за Гергьовден

Три разновидността за организацията към Гергьовден е подготвило държавното управление, като на база на епидемиологичната обстановка в края на април ще се вземе решение кой да бъде осъществен. Това съобщи на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов.

„ Днес сутринта с министър Каракачанов сме създали три разновидността – А, Б и В. Ако нещата са положителни тогава, толкоз ни се желае това – А. Ако нещата не са положителни – Б. Ако нещата са доста неприятни и сме изпуснали обстановката – В “, изясни министър-председателят.
Без върба на Цветница и с миналогодишен плодороден огън за Великден Мерките се постановат поради епидемията от COVID-19
По думите му ще се следи обстановката и на база на изследвания, бързи проби и други проучвания. „ Ние не сме почнали епидемията “, означи Борисов, като засяга дребния брой служители на реда от контролно-пропусквателен пункт, при които са били открити антитела от преболедуван ковид.



„ На 30 април ще водим отново този диалог кой от трите разновидността ще предложим на хората за 6 май и за парада на 6 май “, акцентира Бойко Борисов.

Коронавирусът и България Митрополит Гавриил за богослуженията на Великден: Не говорете за неща, които не разбирате Борисов: В храмовете – единствено тези, за които вярата е по-важна от здравето Анализ: Децата в България не се самоизолират задоволително Готвят сгъстяване на ограниченията против COVID-19 на Женски пазар в София Все още не са налични тестванията за всеобщото проучване за COVID-19 в Банско Биолог нападна в съда възбраната за влизане в паркове и градинки Десислава Танева: Няма да отстъпим пред супермаркетите за ограниченията в интерес на българските производители Концертът „ Помогни от у дома “ събра българите пред екраните Какво значи тактиката „ чук и танц “ в ограниченията против COVID-19 Работата от вътрешната страна в интензивно поделение с заболели от COVID-19 Томислав Дончев: Няма изясненост по кое време ще стартира поетапно разхлабване на ограничаващите ограничения Още един умрял от ковид у нас – 65-годишен мъж 593 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Задочен спор за проби за COVID-19 сред София и Брюксел В изискванията на пандемия: Спряха дарения към център за битка със зависимости Започва всеобщо тестване в Банско за антитела против COVID-19 Часове остават до благотворителния концерт на bTV " Помогни от у дома “ Шефът на БЛС: Бюджетите на лечебните заведения ще устоят Борисов: Започва всеобщо тестване на хората в Банско за антитела против COVID-19 581 са към този момент случаите на ковид у нас
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 611 18 24 48 Света 1 533 897 15 937 89 752 337 517 Заразени* Нови Починали България 611 18 24 Света 1 533 897 15 937 89 752
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР