Три турнира ще предложи на приятелите на спорта семейната тенис

...
Три турнира ще предложи на приятелите на спорта семейната тенис
Коментари Харесай

Три турнира предлага есенната програма на Weekend Tour

Три шампионата ще предложи на приятелите на спорта фамилната тенис и СПА верига Weekend Tour през есента. Първата конкуренция преди настъпването на зимата е екслузивният Uva Nestum Open II, който ще продължи от 2 до 4 октомври и ще събере в комплекса Uva Nestum Wine & SPA до Гоце Делчев феновете на тениса и на качественото вино. Следва едно от най-обичаните надпревари на тура – Sandanski Open II от 16 до 18 октомври, което връща дилетантите в топлите минерални води на Интерхотел Сандански. Последната конкуренция Hot Springs Open ще се организира от 6 до 8 ноември в село Баня до Банско и ще закрие публично 2020.

Uva Nestum II към този момент отвори схемите си, а доста от тенисистите познават съвършените условия в Uva Nestum Wine & SPA от предходните две години, в които имаше шампионати тук. Освен отлични кортове домакините оферират лична маза с бутикови виновност и първокласен СПА център. Съчетани с вълшебната природа и 17-те декара лозя на комплекса, вдъхновението за игра е обезпечено. Чистият въздух и качествените питиета подкрепят прехода от летните шампионати по Черно море към надпреварите навътре в страната. Организаторите плануват три формата – сингъл мъже, сингъл дами и двойки, а състезателите ще могат да се развихрят и да покажат най-хубавото, което умеят.
 Sandanski Open II ще се организира в един от най-южните градове на страната и ще бъде връщане за малко към топлината и уюта на лятото. Минералната вода в СПА центъра на Интерхотел Сандански е като магнит за играчите от цяла България, а местата в схемата са съвсем изчерпани. И тук се плануват шампионати на сингъл мъже, сингъл дами и двойки, а заниманията са част от програмата.

Последната конкуренция на Weekend Tour преди настъпването на зимата е Hot Springs Open. От 6 до 8 ноември играчите ще се потопят в зеленината на неповторимия HOT SPRINGS Medical & Spa Hotel в село Баня и ще запишат първите си мачове в балон за сезона. В полите на Пирин, Рила и Родопите има външни и вътрешни минерални басейни, а възобновяване е несъмнено в СПА центъра, който разполага със сауни, парна баня, хамам и ледена стая.

Hot Springs Open ще постави завършек на спортната 2020 на Weekend Tour, белязана от насилствена няколкомесечна тенис пауза поради корона вируса. В село Баня се чакат най-хубавите играчи от веригата, които да премерят сили на закрито и да връчат купата на последния първенец за годината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР