Три трупа бяха открити за 3 дни на различни места

...
Три трупа бяха открити за 3 дни на различни места
Коментари Харесай

Настръхващо! 3 трупа на 3 различни места откриха в Кърджалийско. Униформените се видяха в чудо

Три натрупа бяха открити за 3 дни на разнообразни места н Кърджалийска област, оповестиха от локалната полиция. 66-годишен е бил открит в понеделтищ към 11 часа в землището на крумовградското село Девесилово. Мъжът е открит в дере край обитаемото място, в което живеел. Екип на Филиала на незабавна помощ и дежурна оперативна група от РУ-Крумовград са били на мястото на произшествието. Като евентуална причина за гибелта се сочи удавяне. Извършен е оглед, при който не са били открити следи от принуждение. Тялото е превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в кърджалийската болница, предава 24 часа.
Труп на 65-годишна, оповестена за локално търсене, е бил открит в коритото на река Ардинска в региона на Ардино. Близки на дамата подали сигнал в полицията, че не се е прибрала в дома си. В понеделник тялото било открито в реката и извадено на брега благодарение на екип на пожарната работа в града. Извършен е оглед от дежурна оперативна група от РУ-Ардино. Не са били открити следи от насилствена гибел. Тялото е превозено за аутопсия в кърджалийската болница. 48-годишен бил открит умрял в автомобила си в региона на село Растник на 15 април към 7,15 часа. Екип на Филиала на незабавна помощ в село Бенковски установил гибел. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково направила оглед. Няма следи от насилствена гибел. Тялото е превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина.
И по трите случая са формирани досъдебни производства.
Щастлива развръзка имаше случай с разгласен за локално търсене 81-годишен от село Генерал Гешево. Той е бил открит във вторник заран в региона на село Устрен. Възрастният човек е премръзнал, само че в относително положително положение и е превозен за обзор до Спешното приемно поделение в Кърджали. Около 6,30 часа сутринта търсеният бил видян от лидер на рейс, който му оказал помощ и подал сигнал. Жителят на село Генерал Гешево напуснал дома си на 15 април и от този момент е в неопределеност. В полицията сигналът, че не е се е прибрал, е подаден от негови близки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР