Три трамвая се удариха в София. Инцидентът станал на бул.

...
Три трамвая се удариха в София. Инцидентът станал на бул.
Коментари Харесай

Страшни СНИМКИ и ВИДЕО от жестоката катастрофа с трамваи в София

Три трамвая се удариха в София. Инцидентът станал на бул. „ Искърско шосе “ в ж.к. “Дружба “. Сигналът е подаден към 11.30 ч. в четвъртък.

Както БЛИЦ писа по първични данни е починало момче, което пресичало релсите. В болница са откарани шестима души. Сред тях е и ватманката на единия трамвай и пасажери от последната мотриса, оплакали се от разнообразни пострадвания.

В момента на място се прави оглед от столични полицейски екипи. Движението на трамваите в региона краткотрайно е спряно.

Трамваите от линия 23 ще се движат от „ Гео Милев " до станция Изток, а трамваите от линия 20 се движат от Пета метростанция на ул. „ Пиротска " до „ Гео Милев ". В сектора от гара Искър до „ Гео Милев " са пуснати рейсове, оповестиха от Столична община.



Двама от потърпевшите от верижна злополука в столичния квартал "Дружба " са признати в Следствен отдел към окръжна прокуратура на УМБАЛ "Св. Анна " - София АД, оповестиха от болничното заведение.

Сред тях е ватманът на едната мотриса - жена с порезна рана на главата, без заплаха за живота. Другият потърпевш е мъж с гръдна контузия, без заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, при което ще се откриват и аргументите за зародилия случай.




















ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР