Три сценария за декарбонизация на тецовете от Маришкия басеин са

...
Три сценария за декарбонизация на тецовете от Маришкия басеин са
Коментари Харесай

Американски доклад представя три сценария за декарбонизация на тецовете от Маришкия басеин

Три сюжета за декарбонизация на тецовете от Маришкия басеин са подготвили в отчет на Американската комерсиална камара в България , показан пред мениджмънта на " Мини Марица-изток " ЕАД. Фокусът е върху постигането на задачата за понижаване на излъчванията с 55 % до 2030 година и за цялостна декарбонизация до 2050 година, оповестиха от Министерския съвет.

На представянето на отчета участваха и министър председателят Кирил Петков и министърът на енергетиката Александър Николов . Докладът показва вероятни разновидности за преход към нисковъглероден енергиен бранш, както и рекомендации за създаване на капиталова рамка за привличане на нужните вложения като гаранция за равномерен енергиен преход. Проучването е въз основата на справедливи данни и възможни разновидности, които произтичат от Националния проект " Климат Енергетика ", проекта " Готови за 55 " на Европейска комисия от 2021 година, както и Референтния сюжет на Европейски Съюз за 2020, в които са залегнали главните насоки за развиването на енергетиката и опазването на климата, признати от Европейската комисия и България.

Целта е районът (Стара Загора - б.р.) да се развива в унисон с задачите, заложени в Националния проект за възобновяване и резистентност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР