Три специализирани акции са се провели за денонощие във Врачанско,

...
Три специализирани акции са се провели за денонощие във Врачанско,
Коментари Харесай

Полицията дебне за нарушения във Врачанско

Три профилирани акции са се провели за денонощие във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 9 до 17 часа в Роман е извършена профилирана интервенция с цел попречване, секване и откриване на правонарушения, определяне и задържане на причинители на противоправни действия, търсене и изземване на предмети и движимости, обект или средство за осъществяване на закононарушения и оказване влияние върху държанието на водачите, ръководещи след приложимост на алкохол. Чнгетата са следели за коли с непозната регистрация, изтекли регистрационни табели, без регистрация, шофиране без предпазни колани и каски, техническа нередовност и други груби нарушавания на разпоредбите за придвижване. Проверени са 13 коли и 26 души. Констатирани са 7 нарушавания, които са глобени по Закона за придвижване по пътищата. Съставени са 3 предупредителни протокола по Закона за Министерство на вътрешните работи.
За времето от 7 до 11 часа през вчерашния ден акция е имало и в Бяла Слатина. Проверени са 9 коли и 12 души. Съставени е един пътен акт и 3 фиша.
Спецоперация е извършена и в Оряхово. Проверени са 21 автомобила и 39 лица. Установени са 11 нарушавания, за които са формирани 1 пътен акт и 9 фиша и 1 акт по Закона за българсктие персонални документи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР