Три случая на подварианта на омикрон стелт са регистрирани в

...
Три случая на подварианта на омикрон стелт са регистрирани в
Коментари Харесай

Стелт вариантът на Омикрон е факт и в Северна Македония

Три случая на подварианта на омикрон " стелт " са регистрирани в Република Северна Македония, оповестяват от министерството на опазването на здравето. По данни на лабораторията по вирусология и молекулярна диагностика към Института по публично здраве в страната новият подвариант на омикрон, прочут като " стелт ", е заразил двама души от Скопие и един от Струмица, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30661
При секвенирани 41 позитивни проби на SARS-CoV-2, 35 са били на инфектирани с омикрон, а три са със " стелт " вид. Делта разновидността към момента циркулира в Република Северна Македония, което е потвърдено в три проби, доказан е и грип H3N2 в две проби.

От през днешния ден стартира и скрининг тестване в страната, с цел да бъде изработен разбор за това дали и какъв % имунитет има популацията против COVID-19. Целта е да се помогне на Комисията за заразни заболявания да възнамерява ограниченията против разпространяването на ковид. 

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30661  Датската кралица Маргрете Втора към този момент не е под карантина поради позитивния тест за COVID-19 Датската кралица Маргрете Втора към този момент не е под карантина поради позитивния тест за COVID-19  Белгия разхлабва ограниченията против COVID-19 Белгия разхлабва ограниченията против COVID-19  Съпругата на Ердоган кара леко ковид Съпругата на Ердоган кара леко коронавируса
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР