Три сестрички - на 15, 16 и 17 години, от

...
Три сестрички - на 15, 16 и 17 години, от
Коментари Харесай

Мистерия обви изчезването на трите сестрички в Русе! Ни вест, ни кост от момичетата, може да са ликвидирани като Белнейски?

Три сестрички - на 15, 16 и 17 години, от русенското село Иваново изчезнаха мистериозно от вкъщи на дядо си. Момичетата Глория, Станка и Силвия се търсят несполучливо към този момент 10 дни, а околните име се молят да не са убити като Белнейски, написа в. " Телеграф ". За последно Глория, Станка и Силвия били видени от чичо си Георги да спят в стаята дружно с 12-годишното си братче. Това било към 23,15 часа на 28 май. Около час по-късно баба им също станала да ги нагледа, защото момчето било болно, само че трите сестри към този момент ги нямало.

За четирите деца се грижели бабата, дядото и чичото. Преди три години майка им ги напуснала и отпътувала за Португалия, където се събрала с различен мъж. След това баащ им тръгнал по Европа да работи, с цел да може да ги изхранва.

" Дори и девойките да имаха телефон, в случай че са попаднали при сводници, няма кой да им даде да позвънят. Отвлечени са и нека не са убити ", тормози се дядото Йордан. Никой от околните не желае даже да позволява, че може да са премахнати като сестрите Белнейски, само че и такива мрачни мисли им се въртят в главата.

Близките на девойките настояват, че не са забелязали те да приказват със съмнителни мъже. Дядото въпреки всичко дал на полицията едно име на техен комшия, в който се съмнявал , само че се оказало, че индивидът е в чужбина повече от месец.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР