Три семейни двойки, които споделят тайната си формула за щастлив

...
Три семейни двойки, които споделят тайната си формула за щастлив
Коментари Харесай

Семейни двойки получават награди от „Пещерска“

Три фамилни двойки, които споделят тайната си формула за благополучен фамилен живот ще завоюват по 2 000 лева, научаваме от уеб страницата на най-новата самодейност на „ Пещерска “ ракия, която цели да насърчи укрепването на взаимоотношенията в брака и обичайните фамилни полезности.

Конкурсът на VP Brands International „ И заживели щастливо “ е самобитно продължение на самодейността „ Просто кажи „ Да “ “, като тази година концепцията се надгражда в посока “Какво следва след заветното „ Да “ “. Повод за самодейността са обнадеждаващите данни на британската организация Marriage Foundation по данни на Евростат, съгласно които България се подрежда измежду страните в Европа с минимум разтрогнати бракове през последните две десетилетия.

Това, което ни стимулира да създадем и да надграждаме сходна самодейност, е вярата в устоите на българското семейство “, споделиха от VP Brands International. А „ Пещерска “ Отлежала ракия е притежател точно на фундаменталните фамилни полезности през поколенията. Марка, която има вяра, че фамилията е това, което пази българските обичаи и ги предава ги за генерации напред и за това участва на българската софра в празник и в делник “, допълват от компанията.

Конкурсът ще продължи до 22 септември, като в него могат да вземат присъединяване всички двойки, които се записват, качат на уеб страницата на самодейността https://happily-ever-after.bg своя фамилна фотография и опишат по автентичен метод – посредством видеообяснение, за това по какъв начин се е развил живота им откакто са се венчали. Колкото по-оригинално е наличието, толкоз по-голям е шансът да влязат измежду финалистите, които ще се борят за трите огромни награди, както и за петте спомагателни - Пещерска Отлежала в комплект с кошница с мезета, които ще бъдат раздавани всяка седмица до края на играта.

Серията ракии „ Пещерска “ заема водещ дял от пазара на алкохолни питиета в България. Марката подсигурява качество посредством одобрен и благонадежден генезис, прецизен надзор на суровината, както и на всеки стадий от индустриалните процеси. Пещерска се създава при затворен цикъл, който дава гаранции за цялостния развой – от развъждане и жътва на гроздето, до бутилиране и разпространяване в комерсиалната мрежа.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР