Три седмици след разгромната загуба от Еспаньол в Лига Европа,

...
Три седмици след разгромната загуба от Еспаньол в Лига Европа,
Коментари Харесай

"Лудогорец" гостува на ЦСКА в опит да си открие пътя в Лига Европа

Три седмици след разгромната загуба от " Еспаньол " в Лига Европа, " Лудогорец " се завръща в шампионата с посещение на ЦСКА (Москва). Българският първенец ще направи опит да си обезпечи класиране за етапа на директните елиминации. Срещата е довечера от 19.55 часа и ще бъде излъчена по БНТ1.

След четири срещи " Лудогорец " е втори в група Н на Лига Европа с шест точки (две победи и две загуби). Тимът има с точка повече от " Ференцварош " и изостава с четири от " Еспаньол ". ЦСКА (Москва) е финален с една.

В първия си мач с съветския отбор " Лудогорец " победи с 5:1.

Българският първенец може да се класира на 1/16-финалите кръг преди края, само че за задачата се нуждае и от удобен резултат в другия мач. Ако " Лудогорец " победи ЦСКА, а " Ференцварош " загуби от " Еспаньол " като хазаин, то българският отбор ще продължи напред.

" Сега с ЦСКА (Москва) се познаваме доста по-добре. Играем на техен терен и откакто първия мач им нанесохме тежка загуба, допускам, те ще желаят да се реваншират. От своя страна ние имаме положителни шансове за положителен резултат. Не вършим сметки. Всеки мач излизаме за победа. Когато побеждаваш, всичко се подрежда по най-хубавия метод ", сподели треньорът Станислав Генчев.


© Reuters

" Всяка победа ни доближава към класирането. Ако успеем да победим, ще сме доста близо, даже може да се класираме, само че аз не си върша тънки сметки ".

Генчев не може да разчита на трима футболисти – осъдените Яцек Горалски и Рафаел Форстър, както и Жоржиньо, който е с контузен.

След разгромното проваляне в Разград през септември треньорът на съветския отбор Виктор Гончаренко даде обещание изменен ЦСКА.

" Дали в този момент сме по-добри, ще покаже играта, само че може да се каже, че сме в по-добра форма. В оня мач имахме кадрови проблеми, отпаднаха няколко футболисти, играхме с пробен вид в офанзива. Сега е подготвен Алан Дзагоев и ще бъдем с по-високо самочувствие ", сподели Гончаренко.

Фотогалерия: Лудата вечер, в която "Лудогорец " се развихри >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР