Три седмици след нахлуването си Русия се бори с ожесточена

...
Три седмици след нахлуването си Русия се бори с ожесточена
Коментари Харесай

Високопоставени руски служители пред Reuters: Нещо ще бъде решено през следващите три дни до седмица

Три седмици след нахлуването си Русия се бори с яростна опозиция от въоръжените западни украински сили. Тя към момента не е постигнала заложените си цели и нейната мощно глобена стопанска система е изправена пред най-дълбоката рецесия от рухването на Съветския съюз през 1991 година

Русия, където публицистите рискуват да влязат в пандиза, в случай че употребяват термина " инвазия ", споделя, че нейната специфична военна интервенция ще бъде планувана и че макар глобите, тя може да се оправи добре без това, което дефинира като излъган и декадентски Запад, воден от Съединените щати.

Очаква се Путин, който работи от офис в Сенатския замък на Кремъл от 18-ти век, скоро да реши дали да продължи с война, която към този момент е умъртвила хиляди хора и е разселила няколко милиона, или да търси някакъв мир, който да му разреши да претендира за победа.

" Има дребен късмет за спокойно разрешаване. Нещо ще бъде решено през идващите три дни до седмица ", сподели един почитан съветски чиновник пред Ройтерс, поискал анонимност заради чувствителността на обстановката.

Втори почитан съветски източник сподели, че президентът ще обмисли спокойно решение при изискванията на Русия и че има опция за някакво съглашение.

Това може да демонстрира вярата в Кремъл, че Русия може да реализира доста от задачите си без продължителна война в Украйна.

Стартирайки нашествието на 24 февруари, Путин изброи основните си цели като прекъсване на разширението на НАТО на изток и преустановяване на това, което той назова " геноцид " на рускоезичните хора от " националисти и неонацисти " в Украйна след анексирането на Крим от Москва през 2014 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР