Три седмици преди прослушването за ролята на Чандлър Бинг в

...
Три седмици преди прослушването за ролята на Чандлър Бинг в
Коментари Харесай

„Господи, направи ме известен!“. Как Матю Пери стана Чандлър от „Приятели“

Три седмици преди прослушването за ролята на Чандлър Бинг в сериала на NBC " Приятели ", незнайният до тогава артист Матю Пери е в дребния си апартамент в Лос Анджелис и чете вестникарска публикация за Чарли Шийн.

" Там пишеше, че Шийн за следващ път има неприятности, само че си припомням, че си помислих: Защо пък да му пука - той е прочут ".

Историята споделя самият Пери в записките си от 2022 година " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ". Любимият на феновете в целия свят артист умря ненадейно на 54 години в събота.

" Изведнъж открих, че съм паднал на колене, стиснал съм очи и се апелирам. Никога преди не бях правил това. ", споделя Пери в записките си.

Молитвата му е елементарна. Той просто прошепва: " Боже, направи с мен каквото си поискаш. Само те апелирам да ме направиш прочут. "

" Три седмици по-късно получих роля в " Приятели ". И Бог сигурно съблюдава своята част от договорката - само че Всемогъщият, бидейки Всемогъщ, не беше не запомнил и първата част от тази молитва ", написа артистът, чиято история напомня CNN.


Фейсбук FRIENDS (TV Show)

Пери се разминава на косъм с разновидността да не се яви за ролята на Чандлър. Годината е 1994 година и той се бори за работа, откакто неговият " ужасяващ " управител му споделя, че " няма пари ".

" Затова се обадих на сътрудника си и споделих: " Трябва да ми намериш всякаква работа, всякаква работа, която можеш ", спомня си Пери по време на присъединяване си в " Късна нощ със Сет Майерс " през 2015 година

" Случи се по този начин, че това беше годината, в която се снимаше " Приятели ", само че аз не бях на пазара, тъй като бях приел работа по един пилотен филм, наименуван " LAX 2194 ", който разказваше за чиновниците, обработващи багажа на летището в Лос Анджелис през 2194 година ", споделя артистът.

След това се появява сюжет за сериал, който тогава се назовава " Приятели като нас ".

" Беше занимателно ", споделя Пери. " Имаха тази идеална за мен роля и се побърквах, че не мога да се кандидатирам за нея поради кино лентата с багажа. Бях си изгубил мозъка. "

За благополучие, телевизионните шефове преценят, че " LAX 2194 " е ужасяващ, добавя Пери и той получава „ зелена светлина “ за ролята на Чандлър, която в последна сметка, го прави прочут.

Актьорът признава, че сериалът е трансформирал живота му и го е свързал вечно с сътрудниците му Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър.

През май 2021 година, когато всички те се събраха още веднъж за " Приятели " на HBO Max: The Reunion ", Матю Пери не скри страстите си.


Фейсбук FRIENDS (TV Show)

" Най-добрият метод, по който мога да го опиша, е, че след края на сериала, на празненство или каквото и да е обществено събитие, в случай че някой от нас се сблъска с различен, това е краят на вечерта. Просто седите с този човек цяла вечер и това е. "

Кортни Кокс се просълзи, до момента в който Пери говореше.

" Извиняваш се на хората, с които си бил, само че те би трябвало да схванат, че си срещнал някой специфичен за теб човек и искаш да си приказваш с него до края на нощта. Така се получава постоянно. "

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР