Три състезателки отпаднаха от разширения състав на националния ансамбъл по

...
Три състезателки отпаднаха от разширения състав на националния ансамбъл по
Коментари Харесай

Три състезателки отпаднаха от разширения състав на ансамбъла за девойки

Три състезателки отпаднаха от разширения състав на националния отбор по художествена гимнастика на България за девойки, оповестиха от БФХГ.

В заключителния ден през вчерашния ден от лагера на тима 12-е гимнастички демонстрираха наученото по време на подготовката пред комисия в състав: Бранимира Маркова (главен треньор на народен тим самостоятелно жени), Деспа Кателиева (директор на НО), както и треньорите на тима Вяра Ваташка (старши-треньор на отбор девойки) и Цветелина Найденова (помощник-треньор).

Комисията беше единомислеща, че се вижда прогрес при всички, само че че следва още доста работа. На базата на демонстрираното от гимнастичките през целия лагер треньорският екип реши от състава да бъдат освободени Ивайла Дафчева, Полина Коларова и Сияна Табакова.

Кателиева изясни на целия тим, че следва след втория лагер през декември от състава да отпаднат още гимнастички, само че че тяхното развиване ще бъде следено от треньорите и при показан прогрес и нужда могат да бъдат извикани в състава на по-късен стадий.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР