Три са отворените ценови оферти на допуснатите кандидати в обществената

...
Три са отворените ценови оферти на допуснатите кандидати в обществената
Коментари Харесай

Три са отворените ценови оферти за изграждането на участък от АМ Струма през Кресненското дефиле

Три са отворените ценови предложения на позволените претенденти в публичната поръчка за избор на реализатор за планиране и строителство на 13,2 км от автомагистрала "Струма ", в сектора сред Кресна и Крупник, оповестяват от Агенция "Пътна инфраструктура ".

Това е платното в посока Кулата - София, което ще минава източно от Кресненското дефиле по ново трасе. Цялата близо 24-километрова права от Кресна до Крупник е разграничена на два лота - 3.2.1 и 3.2.2, с цел да може на обекта да се работи по едно и също време.

Днес са били отворени ценовите предложения за лот 3.2.1 - от км 375+860 до км 389+100, и прилежащите пътни връзки. Работата на тръжната комисия, разглеждаща техническите предложения за лот 3.2.2, продължава и следва отварянето на ценовите предложения.

Проектът за създаване на сектора от Автомагистрала "Струма " през Кресненското дефиле се възнамерява да се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и националния бюджет посредством Оперативна програма "Транспорт и транспортна инфраструктура ", показват от Агенцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР