Три са опциите за следващ съперник на Антъни Джошуа, но

...
Три са опциите за следващ съперник на Антъни Джошуа, но
Коментари Харесай

Три опции за следващия мач на Джошуа, Пулев не е сред тях

Три са вариантите за идващ противник на Антъни Джошуа, само че Кубрат Пулев не е измежду тях. Това стана ясно от изявление на мениджъра на първенеца - Еди Хърн.

Засега е ясно единствено, че дуелът ще се състои на 13 април. На кръга могат да се качат Дионтей Уайлдър, Дилиан Уайт и Джарел Милър, написа Флагман.бг.

Без подозрение най-предпочитаната алтернатива е Уайлдър, само че двата щаба са прекомерно надалеч от съглашение по финансовите параметри. Ако въпреки всичко се стигне до дълго чакания конфликт, той ще излъчи нов безспорен международен първенец в тежка категория, защото ще сплоти и петте трофеи в другите версии.

Вариант №1 пред Джошуа е сънародникът му Уайт, който обаче преди този момент би трябвало да победи Дерек Чисора. Мачът е плануван за 22 декември в Лондон. Хърн е безапелационен, че възможен дуел против Чисора няма да провокира задоволителен интерес на Острова.

" Бих споделил, че Уайт е любимец да се изправи против Джошуа на 13 април, в случай че Уайлдър не одобри. Но в случай че Дилиан загуби, тогава идва ред на Милър, който е огромно име измежду боксовите почитатели във Англия ", разяснява Хърн.

Любопитното е, че и Уайт, и Милър се отхвърлиха от конфликт с Кубрат Пулев в София.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР