Три ракети ATACMS са поразили пристан във временно окупирания Севастопол,

...
Три ракети ATACMS са поразили пристан във временно окупирания Севастопол,
Коментари Харесай

Ракети ATACMS са потопили руския ракетоносец „Циклон“ – последния в Черно море

Три ракети ATACMS са поразили кей във краткотрайно окупирания Севастопол, където е дебаркирал съветският ракетоносец " Циклон " – корабът е потопен, заяви организация Униан. Публикацията е позована на съветски Telegram-канал, цитиращ информация от службите за ивънредни обстановки в окупирания Крим.

Отбелязва се, че източниците са удостоверили появилата се по-рано през вчерашния ден информация в съветски провоенни канали за офанзива против кораба " Циклон ".

" По наши данни, през нощта против 19 май Севастопол е нападнат минимум с 12 ракети ATACMS, 9 от които са били свалени. 3 са поразили пристана, където се е намирал дребният ракетен транспортен съд " Циклон ". Корабът е потопен. Не се оповестява за починали и потърпевши. " – гласи съветската информация.

Вчера от Въоръжените сили на Украйна оповестиха, че е изумен транспортен съд в Крим, както и че персоналният му състав е премахнат. В известието се споделяше, че е в развой идентифицирането на кораба и че се прецизира степента на провалите.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР