Три работни дни не стигнаха на Министерството на земеделието, храните

...
Три работни дни не стигнаха на Министерството на земеделието, храните
Коментари Харесай

Веска Порожанова имала 20 милиона в КТБ!?

Три работни дни не стигнаха на Министерството на земеделието, храните и горите да отговори на елементарен въпрос, като два и половина от тях титуляр беше Румен Порожанов, преди и откакто подаде оставка.

След като журналистът Соня Колтуклиева написа във Фейсбук, че Веска Порожанова е имала 20 млн. лева във банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка, от 19min.bg попитаха факт ли е това, търсейки информация от първа ръка – от брачна половинка ѝ Румен Порожанов, живеещ с нея в единна общественост дълги години, самичък финансист и даже оглавявал отрасловото министерство – човек, наясно с парите – общите и своите.

Не е неистина, че компаниите на госпожа министершата, съгласно пубикуваните публични информации след банкрута на банката, имат десетки сметки в нея – толкоз доста са, че човек напряко го заболява главата да ги преброи в таблицата в Excel, предоставена от синдиците, ликвидиращи в миналото 4-ата най-голяма кредитна институция в нашата страна. Напомняме, че не за десетки, а за елементарна разплащателна сметка настоящ народен представител и настоящ евродепутат са разследвани от прокуратурата сега.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР