Три премиери ще осигури германската марка Volkswagen по време на

...
Три премиери ще осигури германската марка Volkswagen по време на
Коментари Харесай

Volkswagen и Skoda представят високопроходими машини и електрически коли в България

Три министър председатели ще обезпечи немската марка Volkswagen по време на Автомобилния салон в София през октомври, оповестяват уредниците. Българската аудитория ще види новия SUV-модел T-Roc, снадки вид на бестселъра Tiguan - Allspace със 7 места и обновеното Polo.

 Снимка 262570
Източник:

Новият субкомпактен високопроходим T-Roc e четвъртият състезател на производителя от Волфсбург в SUV сегмента и продължава амбициозната атака в този клас. Моделът е с изразителен дизайн, има спортни пропорции, предлага избор от мощни мотори, задвижване 4x4, разнообразни елегантни цветови комбинации за екстериора и интериора. За фанатиците има опция за фабрична оптична спортна тунинг версия. Колата е оборудвана с най-модерните асистиращи системи, както и новаторски благоприятни условия за съгласуваност и онлайн услуги. Ще можете да си купите Т-Roc в България още за Коледа тази годината.

Новият Tiguan Allspace попълня нишата сред Tiguan и Touareg. Изненадата е, че моделът към този момент има алтернатива за 7 места. Каросерията е удължена с 215 мм, а междуосието - със 109 мм. При 5-местна настройка товарният размер стига 1920 литра - отпада повода да си купувате ван. Има избор от шест мотора с мощ от 150 к.с. до 240 к.с., а задвижването на четирите колела 4Motion и автоматизираната скоростна кутия с двоен съединител DSG са серийни при разновидностите с мощ над 180 к.с.

 Снимка 311301
Източник:

Най-голямото Polo, създавано въобще, излиза на пътя. Успешната история на модела, от който към този момент са продадени повече от 14 милиона екземпляра, вади 6-то потомство пред публиката. Общата му дължина е към този момент 4053 мм, а удълженото с 94 мм междуосие прави комфорта на возене още по-добър. Германските конструктори са постигнали същинско знамение с вътрешното пространство. За всяко от местата има повече шир, а багажният размер е повишен с 25%. Новото Polo предлага опция на изцяло цифров кокпит, нови аудио и навигационни оборудвания. Имате предизвестие за съществуване на заплаха в мъртвите зрителни зони, автоматизиран адаптивен темпомат и предни LED светлини, същите като на Golf, а системата за интензивно следене на дистанцията и автоматизирано прекъсване при заплаха е включена в общоприетото съоръжение.

Производителят е окуражен да концентрира развойната си активност през идващите 10 години върху екологично чисти, напълно електрически и хибридни коли. Автономното шофиране и през днешния ден може да бъде усетено, тъй като действа чудесно в асистиращите системи във всеки клас коли Volkswagen. За първи път на едно място посетителите на автосалона в София ще могат да видят и цялата Е-Mobility гама на Volkswagen, показана от напълно електрическите модели e-Golf и е-up!, както и хибридния Passat GTE.

 Снимка 311305
Източник:

Нов стилен SUV ще бъде показан на Автомобилния салон в София и от друга сполучлива марка от VW Group - Skoda. Той се споделя Karoq и идва като правоприемник на Yeti, с цел да ни впечатли с авантюристичния си дух и забележителни качества. Karoq изпъква с динамичния си дизайн и с многочислени кристални детайли, обичайни за Чехия. Моделът предлага обилно пространство в интериора и багажното поделение, нови потребни асистиращи системи, напълно LED предни светлини и за първи път при Skoda - цифрово табло за ръководство. Предлага се с пет мотора с мощ от 115 до 190 к.с., четири от които са изцяло нови. Всички са с турбокомпресор и непосредствено впръскване, старт-стоп технология и система за рекуперация на спирачната сила. Агрегатите са съчетани с 6-степенна механична предавателна кутия или 7-степенна автоматизирана DSG с двоен съединител. Като алтернатива е налично и задвижване 4x4. В новата Skoda Karoq, по традиция за марката, са внедрени куп хитроумни решения, като системата за плъзгане напред-назад на задните седалки VarioFlex и електрическата багажна врата, която може да се отвори или затвори от вътрешната страна, посредством бутон в интериора.

 Снимка 311304
Източник:

На автомобилното ревю в нашата столица ще свети и новата Octavia RS 245 - спортният модел в гамата на чехите. Най-бързата Skoda в този момент става още по-мощна, по-динамична и ще носи още повече страсти във всекидневието. Защото този състезателен автомобил не прави взаимни отстъпки нито с комфорта на возене, нито с размера на багажника и всичко друго, от което се нуждаем в колата си всеки ден. Същевременно новият топ вид обезпечава мощ от 245 к.с. и разрешава ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 6,6 секунди. Иновативната система за осветеност обезпечава още по-безопасно шофиране, а с помощта на вградения Wi-Fi хотспот, всички на борда на Octavia RS 245 могат да са непрекъснато онлайн. Множество асистиращи системи способстват за повече комфорт и сигурност по време на пътешестване. Капацитетът на вътрешното пространство и на багажника си остава непостижим за мащабите на компактния сегмент.

 Снимка 311306
Източник:

На щанда на Skoda ще бъдат изложени също и обновените моделите Citigo, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia и Octavia Combi, както и Fabia Monte Carlo, Fabia Combi, флагманът Superb Sportline с атрактивния цвят Dragon skin и несъмнено новият 7-местен високопроходим модел Kodiaq, който пристигна у нас през януари.

 Снимка 311307
Източник:

В Интер Експо Център ще забележим и още една забавна нова технология, която най-малко частично ще понижи страхът ни от градушки. Специализираната компания " Кардинг ПДР Тийм " се оправя бързо и елементарно с забележимите белези по метода ПДР, без да са нужни кит и багра. Мобилен екип от ПДР техници в къс период ще се отзовават на мястото на потърпевшия от градушка регион и ще могат да отстранят следите от естественото злополучие.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР