Три последователни катастрофи са възникнали на магистрала „Тракия” в посока

...
Три последователни катастрофи са възникнали на магистрала „Тракия” в посока
Коментари Харесай

Черна неделя! Три катастрофи на АМ Тракия

Три поредни произшествия са зародили на автомагистрала „ Тракия” в посока Бургас на 154-ти километър в региона на Белозем в дребните часове на неделния ден, заяви Министерство на вътрешните работи. Първо са се блъснали два леки автомобила. Водачът на единия – 62-годишен, е умрял в болничното заведение. Пострадала е пътничка с него и мъж от другия автомобил.

Веднага след тази злополука е настъпила втора. При нея БВМ понижило скоростта и в него се е блъснало пежо. На място е умряла 56-годишна жена, а други двама са потърпевши, прецизират от полицията. С заплаха за живота е лидерът на БМВ-то и неговата спътничка. В резултат на двете произшествия се е образувала запушалка и поради нея е настъпила трета злополука сред два фолксвагена с общо четирима потърпевши.

Участниците в мелето са турски гастарбайтери, които в този сезон обичайната пътуват от Западна Европа към родината си. Предполага се, че повода за верижната злополука е заспиване на единия от водачите. Пожарни и коли за спешна помощ незабавно са пристигнали на място да окажат помощ. Рязани са ламарини на колите, с цел да извадят потърпевшите, прецизира в. „ 24 часа “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР