Три пожара са гасили огнеборците през денонощието.Вчера, от 10:46 до

...
Три пожара са гасили огнеборците през денонощието.Вчера, от 10:46 до
Коментари Харесай

Пожар обхвана две пристройки в имот на улица Касева чешма

Три пожара са гасили огнеборците през денонощието.

Вчера, от 10:46 до 12:05 часа, екип от РСПБЗН в Две могили е посетил сигнал за запалени боклуци в нерегламентирано бунище в гр. Две могили, където са разкрили да горят битови боклуци, сухи треви и шубраци. Пожарът е сподавен без директни материални загуби.

Между 12:55 и 14:55 часа, чиновници от Втора РСПБЗН - Русе с два автомобила са изпратени на сигнал за пожар в шапрон на адрес в Русе, на улица "Касева чешма ". При идване на адреса огнеборците са заварили да горят две пристройки в парцел и пожарът да се популяризира към покривната структура на къща. Причина за пораждане на случая се допуска погрешен монтаж на част от елемент. При пожара са наранени елементът, ел. табло, ръководство и шнек на горелка за твърдо гориво. При произшествието няма потърпевши хора.

Тази нощ в 03:11 часа екип от РСПБЗН – Две могили и чиновници от ССОД към РДПБЗН с два автомобила са изпратени на основния път Русе – Бяла на сигнал за разпален камион, намиращ се в региона на 25-ти километър.

Там екипите откриват да гори ремарке, натоварено с стоманени пръти, а влекачът е бил разкачен и отхвърлен от лидера. Причина за пораждане на запалването е била техническа нередовност.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР