Три писма със смъртни заплахи е получил френският финансов министър

...
Три писма със смъртни заплахи е получил френският финансов министър
Коментари Харесай

Писмо с куршуми получи френският финансов министър

Три писма със смъртни закани е получил френският финансов министър Брюно Льо Мер. В едното от тях е имало патрони, заяви негов помощник, представен от информационните организации.
Засега не е ясно кой е отправил заканите или какъв е бил претекстът, само че писмата съответстват с увеличение на насилието против политици, разяснява висшият чиновник от френското финансово министерство.
" Ние одобряваме демократичните диспути, одобряваме, че хората могат да бъдат несъгласни с нашите политики, само че това отива прекомерно надалеч ", сподели той.
Серията със опасност е почнала още през август - тогава е било изпратено първото писмо до полицията в град Байон. В него се отправяла опасност за " сриване " на лятната вила на Льо Мер по време на срещата на върха на Г-7, която се състоя сред 24 и 27 август в разположения наоколо град Биариц.
Второто писмо било изпратено напряко до жилището на Льо Мер в Сен Пе сюр Нивел. В него се отправяла опасност против самия Льо Мер.
Третото писмо било получено от министерството на финансите през вчерашния ден. В него имало три патрона. Изпращачът казвал, че два от тях са за Льо Мер, а третият - за министъра на обществените действия и финанси Жералд Дарманен, показва Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР