Три пъти в седмицата по NOVA - всеки вторник, четвъртък

...
Три пъти в седмицата по NOVA - всеки вторник, четвъртък
Коментари Харесай

Vip Brother отново посреща Азис

Три пъти в седмицата по NOVA - всеки вторник, четвъртък и петък - Азис ще показва дневните епизоди в новия сезон на VIP Brother дружно с Алекс Сърчаджиева. Това стана ясно в “Събуди се” тази заран, когато Азис разгласи онлайн своето решение за повторно да се обвърже с най-провокативното риалити шоу. “Живял съм в тази къща. Знам доста добре какво се случва там!” - споделя актьорът, който за следващ път е център на внимание и мотив за горещи обществени дебати, този път с последната си ария “Позна ли ме?”.

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ОТ КЪЩАТА НА VIP BROTHER 2018

Алекс се включи онлайн от Къщата, извънредно за Събуди се и показа за първи път в ефир Къщата на Big Brother пред феновете. В целокупност тя ще може да бъде забелязана на следващия ден вечер със старта на шоуто.

Азис влиза като Съквартирант във VIP Brother през 2007 година, само че не остава в шоуто до края. Големият победител тогава е Христина - брачната половинка на Здравко, победител в първия сезон на Big Brother България, излъчен няколко години по-рано. Въпреки че живее в Къщата едвам няколко седмици, Азис е считан за неофициален финалист.

Биг Брадър освен не съумява да вкара актьора в драматургична рамка към връзката му с Китаеца, а в противен случай - Азис напуща шоуто с достолепие, след което намерено стартира да приказва за своя персонален живот. Поредната изповед на най-известният ни поп-фолк артист е неговият най-нов план “Позна ли ме?”, въодушевен от другите хора и потребността те да бъдат одобрявани и уважавани.

VIP Brother 2018 стартира на следващия ден, 10 септември, тъкмо в 20:00 ч. Новият сезон на риалити шоуто ще бъде под надслова “По волята на царицата”. Какво ли мисли Кралят на поп-фолка по тематиката? Ще разберем тази есен единствено в ефира на NOVA!

ИЗВЕСТНИТЕ ЖЕНИ, КОИТО КЪЩАТА ВИНАГИ ЩЕ ПОМНИ

Кристина Патрашкова със специфична роля във VIP Brother

Как може да стане това, те могат да схванат от Facebook страницата на риалити шоуто.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР