Три от златните момичета“ на България – Рейчъл Стоянов, Женина

...
Три от златните момичета“ на България – Рейчъл Стоянов, Женина
Коментари Харесай

Три от „златните момичета“ на България: Сплотихме се много, титлите са гордост

Три от „ златните девойки “ на България – Рейчъл Стоянов, Женина Трашлиева и Радина Томова, бяха посетители в „ Здравей, България “ по NOVA. Трите грации разкриха какво им е донесло купите на Световното състезание в „ Арена Армеец “ и описаха повече за първите си стъпки в художествената гимнастика.

„ Страх няма, напрежение постоянно е имало и постоянно ще има. Много е отговорно да излезеш пред родна аудитория. Докато започнеш е напрежението, след това показваш какво можеш. Започнах на едвам 4, и то при госпожа Нешка Робева. Тренирах при няколко треньорки и се получиха нещата. В момента италианките и Израел са ни най-сериозните съперници “, разкри Рейчъл Стоянов.

„ За късото време, което имахме, се сплотихме доста. Когато си другар със съотборничките си, това доста оказва помощ. Аз влязох в залата на съвсем 7 години. Както множеството девойки, треньорките обикаляха учебните заведения, помня и че нямах самообладание да кажа на нашите да ме заведат. Май още същия ден отидох в залата и видях всичко. Може би от ден 1 знаех, че е това моето нещо. Не знаех по какъв начин ще ни понесе двуседмичната отмора. Понякога от напрежение има бодърствуване, само че рядко. В момента с питателните режими не е както преди, само че е целесъобразно да съблюдаваме някои правила и да сме в избрани килограми. Може да си позволим бонбон, шоколад...но не би трябвало да се прекалява “, разкри Женина Трашлиева.

„ При нас е това, че когато един сбърка – бърка целият тим. Не се упрекваме една друга. Гледаш грешките да не се повтарят. Конкурентите се гледат, несъмнено. Проверяваме какво вършат. Искаме да сме с най-интересни и скъпи композиции “, продължи Трашлиева.

„ Аз започнах на 8 години, родителите ми видяха публикация в Семеен кодекс по ХГ Локомотив, и ми хареса доста. Сега на 16 години мога да кажа, че е имало сложни моменти. Искам да бъда олимпийска шампионка, имам вяра, че ще го реализираме с доста работа. Много са ни подкрепяли нашите родители. Гордеят се “, съобщи Радина Томова.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР