Три от отборите във Висшата лига не са преустановили тренировките

...
Три от отборите във Висшата лига не са преустановили тренировките
Коментари Харесай

Три от английските отбори продължават тренировки

Три от тимовете във Висшата лига не са прекратили тренировките си, макар рекомендациите на държавното управление, свързани с разпространяването на ковид.

Играчите на Тотнъм не престават заниманията си, както и тези от първия тим на Шефилд Юнайтед, макар че клубът затвори академията си. Бърнли също организира подготовка през вчерашния ден.

Арсенал и Челси са в изолираност, защото в двата клуба имаше случаи на инфектирани. " Артилеристите " би трябвало да възобновят тренировки на 24 март, което е 14 дни, откакто играчите са имали контакт с мениджъра Микел Артета, който даде позитивен тест за съществуване на вируса.

В Ливърпул заниманията са спрени за две седмици и играчите са получили самостоятелни стратегии, по които да работят по домовете си. Манчестър Юнайтед през вчерашния ден разгласи, че прави същото, а до този миг от Манчестър Сити няма информация какви са проектите на клуба.

Liverpool players informed that Melwood will be shut for a fortnight. If the season is revived and extended beyond May #LFC could end up sealing the Premier League title in the new Nike kit. https://t.co/U16SfD4QTW
— James Pearce (@JamesPearceLFC) March 16, 2020
Футболистите на Нюкасъл би трябвало да възобновят тренировки на 30 март. В Евертън, Борнемут, Норич, Уотфорд и Кристъл Палас също не упражняват, а играчите на Лестър са получили няколко дни отмора, като дата за завръщане не е оповестена.

Астън Вила към този момент е затворил подготвителната си база до края на седмицата. Играчите упражняваха в понеделник, само че по-късно бяха пратени по домовете си. Същата е обстановката и в Саутхамптън. Футболистите на Брайтън би трябвало да се появят въз основата си в петък, когато ще получат нови указания. Играчите на Уест Хам са в отмора до неделя, само че това може да се промени. Тези на Уулвърхамптън са си у дома към този момент до четвъртък.  Рейна: В Англия не могат да си затварят очите
Очаква се всички клубове да преразгледат стратегиите си след утрешната среща във Висшата лига, на която ще се разискват разновидности за довеждане докрай на сезона.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР